c
c
c introductie kennismaking expertice referenties 12 contact 13

Referenties

Stichting Vitras / CMD
klik hier voor de referentie

Uw Vrind is een bureau, dat betrouwbaar is. Uw Vrind levert diensten op het gebied van bouwen van managementinformatie en ad-hocoverzichten, applicatiebeheer en financiŽle administratie. Vooral de snelheid van werkzaamheden is erg plezierig. Uw Vrind stelt kritische vragen bij opdrachten en denkt tevens mee in praktische oplossingen. En last but not least de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Paul Oostveen, manager bedrijfsbureau
Stichting Vitras / CMD
Thuiszorgorganisatie in de provincie Utrecht

Vitras CMD

Magsoft
klik hier voor de referentie

Ik heb Uw Vrind leren kennen als een doortastend persoon, "No Nonsense" en prettig om mee samen te werken. Uw Vrind is in staat, door middel van gerichte analyses, uw processen in kaart te brengen en, door zijn brede kennis, snel thuis in uw organisatie en cultuur. Daardoor kan Uw Vrind bijna altijd de door u gewenste oplossingen realiseren.

Roy Pieters, Professional Services Manager
MagSoft Projecten b.v.

Magsoft

P5COM
klik hier voor de referentie

In 2008 heb ik ruim een half jaar samengewerkt met Werner Vrind van Uw Vrind bij een project in een thuiszorgorganisatie. Werner heeft mijn projectteam tijdens dit project op IT-gebied ondersteund. Kenmerkend voor Werner is dat hij op een uiterst pragmatische wijze met de eindgebruiker meedenkt. Hierdoor zijn zijn IT-oplossingen zeer gebruiksvriendelijk en leiden ze ťcht tot het beoogde doel. Werner is een betrokken vakman die waarmaakt wat hij belooft.

Harm Quax, Managing Consultant
P5COM

P5COM

Introductie | Kennismaking | Expertise | Referenties | Partners | Contact